full screen background image

Activitatea ministrului Educației, suceveanul Valentin Popa, „extrem de bine apreciată” de conducerea PSD

Luni a avut loc, la București, Comitetul Executiv Național al PSD, în care Organizația Județeană Suceava a fost reprezentată de președintele organizației, senatorul Ioan Stan.

În prima parte a întâlnirii a avut loc evaluarea activității Guvernului PSD-ALDE, condus de premierul social – democrat Viorica Dăncilă.

A fost evaluată de asemenea și activitatea fiecărui minister.

S-a concluzionat că activitatea analizată a fost satisfăcătoare și creează premisele împlementării în termen a programului de guvernare al PSD.

“De interes pentru suceveni este faptul că, spre onoarea dumnealui și a organizației județene PSD care l-a propus, activitatea ministrului educației naționale, suceveanul Valentin Popa, a fost extrem de bine apreciată. Demersurile întreprinse de acesta în cele câteva luni în care a condus Ministerul Educației Naționale au fost considerate eficiente și sporesc încrederea în faptul că reforma acestui sector, împerios necesară, va fi realizată cu succes sub conducerea domniei sale. De asemenea, criticile aduse de unii reprezentați ai instituțiilor de învățământ superior din țară asupra modului în care ministerul educației a repartizat locurile pentru învătămantul superior la cele trei cicluri de studiu ( licență, master, doctorat) sunt total nejustificate, iar modul în care acest fapt s-a realizat este extrem de transparent și poate cu cel mai mare grad de obiectivitate din perioada postdecembristă a Ministerului Învațământului”, a precizat Ioan Stan.

În a doua parte a întâlnirii s-a decis organizarea, în luna mai, la București, a unui miting de susținere a familiei tradiționale.
“PSD își afirmă fără echivoc susținerea față de valorile morale, tradiționale, creștinești reprezentate de familia tradițională în accepțiunea clasică a termenului (soț-soție, bărbat-femeie) și invită pe toți cei care împărtășesc aceste valori să participe la acest miting”, a mai spus Stan.

comments

comments