full screen background image

Alexandra Hlade, coordonator ”Școala Mamei”: Suntem doritori să împărtășim cu voi ceea ce aflăm, tot timpul studiem, citim și venim cu noutăți către voi!

Alături de Iulia Sîrghi s-a aflat Alexandra Hlade, coordonatoarea proiectului „Școala Mamei”.

Nașterea este un moment unic, o bucurie extraordinară care îți împlinește existența, dar vine cu emoții puternice.

De aceea, ne-am gândit să îți oferim informații despre cursurile de educație prenatală și postnatală de la „Școala Mamei”.

“Am relansat luna trecută cursurile de la Școala Mamei, am adus lectori noi sunt trei cursuri noi. Ne bucurăm că sunt și tătici care vin la Școala Mamei, pentru a învăța cum să aibă grijă de mamă și de bebe și, de asemenea, obțin și atestatul de puericultură, care le permite să stea acasă și să aibă grijă de copil”, a spus Alexandra Hlade.

Scopul cursurilor de educație prenatală și postnatală este informarea viitorilor părinți, astfel încât aceștia să aleagă ceea ce este mai bine pentru bebelușul lor.

”Ne-am mutat în casă nouă. Sediul nostru este în interiorul Centrului Județean pentru Resurse și Asistență Educațională, tot în cadrul Liceului Sportiv este o intrare separată la sala de sport, pe la intrarea de la Nordic, e un spațiu foarte generos, iar numărul de telefon este 0770.62.62.78.”

Ascultați interviul integral, mai jos:

comments

comments