full screen background image

CAS Suceava contractează serviciile medico-farmaceutice

Casa de Asigurări de Sănătate Suceava va desfăşura, în luna aprilie, procesul de contractare a serviciilor medico-farmaceutice pe toate domeniile de asistenţă medicală.

Pentru furnizorii care, la data de 31 martie, se afla în relație contractuală cu CAS Suceava, contractele se prelungesc, prin acte adiționale până la data de 30 aprilie, urmând ca pe parcursul lunii aprilie să se deruleze activitatea de contractare și sa fie incheiate contracte de furnizare servicii.

Directorul Cristi Bleorțu a precizat că furnizorii care nu se află în contract cu CAS Suceava vor transmite / depune cererea pentru intrare în relaţii contractuale şi documentele necesare, urmând a fi încheiate contracte cu valabilitate 1 mai – 31 decembrie.

“În această perioadă vom organiza întâlniri de lucru cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, Colegiului Judeţean al Medicilor, Asociaţia Medicilor de Familie, Colegiul Judeţean al Farmaciştilor şi conducerile spitalelelor din judeţ în vederea finalizării procesului de contractare.

La aceasta dată avem încheiate cu furnizorii de servicii medico-farmaceutice 700 contracte, pe tipuri de furnizori medicină primară 278, ambulatoriu de specialitate clinic 106, ambulatoriu de specialitate paraclinic 28, ambulatoriu de specialitate de recuperare 10, asistență medicală dentară 53, îngrijiri la domiciliu 4, asistenţă medicală spitalicească 15, farmacii 137, furnizori de dispozitive medicale 68 și un furnizor transport sanitar neasistat”, a spus Bleorțu.

comments

comments


TAG