full screen background image

“Stil Biju” deschide un nou magazin de bijuterii, la parterul Hotelului “Central”

Un citat spunea că ”femeile fără bijuterii sunt frumoase ca cerul fără stele”. Noi nu am fi totuși, atât de drastici, și am include și bărbații în această zicală, pentru ca ne place să fim egali.

Astăzi, am avut parte de un matinal ”strălucitor” ca o bijuterie, în așteptarea weekend-ului.

Alături de realizatorii emisiunii ”Dimineți Animate” a fost Ioan Andronic, manager “Stil Biju”.

Astăzi, se inaugurează noua locație a magazinului de bijuterii, la parterul Hotelului “Central”, iar cei de acolo îi așteaptă pe suceveni, și nu numai, cu numeroase reduceri!

Societatea a luat fiinţă în anul 2001, cu un punct de lucru în care s-a desfăşurat casa de amanet şi un magazin de bijuterii avînd un angajat. Pe parcursul timpului, odată cu dezvoltarea activitaţii, societatea a mai deschis 3 puncte de lucru în Suceava, din care alte 2 magazine de bijuterii şi un atelier propriu de reparaţii şi creaţie. În prezent, găsiți “Still Biju” în centru, la Casa de Cultură a Sindicatelor, în Shopping City Suceava, iar cea mai nouă locație este la parterul Hotelului “Central”!

Cu o experiență vastă în domeniu, “Stil Biju” vine în întâmpinarea clienților cu o varietate de bijuterii: inele, verighete, lanțuri, pandantive, brățări, cercei, broșe, seturi și produse făcute pe comandă!

Ascultați interviul cu Ioan Andronic, mai jos!

comments

comments