full screen background image

Târgul “Agro Expo” Bucovina, cea mai complexă manifestare de acest gen din zona de Nord-Est a României

În perioada 22 – 25 martie 2018, în parcarea SELGROS Suceava, a avut loc cea de a XVI-a ediție a Târgului Agro Expo Bucovina, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava!

Primăvara este un anotimp foarte ofertant și solicitant pentru agricultori, de aceea manifestarea s-a desfăşurat în această perioadă, având ca scop promovarea agriculturii din ţara noastră, a potenţialului zootehnic autohton, a produselor tradiţionale şi a echipamentelor şi utilajelor agricole. Toate acestea într-un spațiu expozițional de 5500 mp, din care 1050 mp spațiu acoperit, unde cei peste 60 de expozanți şi-au putut prezenta oferta de produse și servicii.

La Camera de Comerț și Industrie Suceava a avut loc forumul economic ,,Agricultura încotro?” la care au participat specialiști de la Oficiul pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Centrul de Economie Montană, Prefectură, Consiliul Județean și reprezentanți ai principalelor instituții centrale și județene.

La deschiderea oficială au fost prezenți reprezentanți ai principalelor instituții centrale și județene: Haralampie Duțu – Directorul Direcției Agricole, deputatul Emilian Havrici, vicepreședințele Consiliului Județean – Gheorghe Niță, prefectul județului, Mirela Adomnicăi, din partea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale – secretarul de stat Sorin Roșu Mareș, președinte executiv al CCI Suceava – Lucian Gheorghiu, președintele CCI Suceava – Nicolae Troașe.

Radio VIVA FM a continuat susținerea proiectului regional „Produse locale pentru localnici”, la Târgul Agro Expo Bucovina.

Postul nostru de radio a transmis live, pe 24 martie, între orele 11.00 și 15.00 momentele de interes de la acest eveniment. La cea de-a XVI-a ediție a târgului, au participat agenți economici de renume din întrega țară, care își vor expune produsele și vor perfecta contracte cu parteneri români și străini.

Realizatorii de programe radio Viva FM au stat de vorbă cu reprezentanții firmelor participante, aceștia având posibilitatea de a-și promova ofertele în toată regiunea de Nord-Est a României, către un public țintă de peste 500.000 de ascultători.

Ne-am auzit pe frecvențele 93,7 FM (Suceava), 97,8 FM (Fălticeni) și 90,1 FM (Rădăuți), 105 FM (Iași), 103,9 FM (Pașcani), 107,4 (Hârlău), 106,3 FM (Botoșani), 94,7 FM (Piatra Neamț) și pe www.vivafm.ro/live, pentru cei care ne-au ascultat online.

Vizitatorii au avut avea ocazia să se informeze și să obțină sfaturi avizate de la cei peste 60 de expozanți din țară și străinătate specializați în maşini, utilaje şi tehnologii pentru industria alimentară, produse alimentare, legume şi fructe, conserve, echipamente de protecţie pentru industria alimentară, igienizare, detergenţi, dezinfectanţi pentru industria alimentară, instalaţii frigorifice, utilaje forestiere, maşini, utilaje şi unelte agricole, anvelope şi piese de schimb pentru tractoare şi utilaje agricole, seminţe şi material săditor, îngrăşăminte şi pesticide, tehnologii şi echipamente pentru irigaţii, animale de rasă şi păsări, tehnologii de creşterea animalelor, incubatoare, maşini şi echipamente pentru abatorizare, furaje, nutreţuri, concentrate, aditivi, premixuri, metode de hrănire, sisteme de distribuţie a hranei, instrumente, tratamente şi medicamente de uz veterinar, echipamente de încălzire şi aer condiţionat, silozuri, uscătoare şi mijloace de transport a cerealelor, flori şi plante de apartament, pentru grădini, parcuri şi sere, echipamente şi unelte pentru grădinărit și multe altele.

comments

comments