full screen background image

TRANSMITEM LIVE, PE 24 MARTIE, DE LA AGRO EXPO BUCOVINA

Radio VIVA FM continuă susținerea proiectului regional „Produse locale pentru localnici” la Târgul Agro Expo Bucovina, care se va desfășura în perioada 22-25 martie în parcarea Selgros Suceava.

Postul nostru de radio va transmite live, pe 24 martie, între orele 11.00 și 15.00 momentele de interes de la acest eveniment. La cea de-a XVI-a ediție a târgului, vor participa agenți economici de renume din întrega țară, care își vor expune produsele și vor perfecta contracte cu parteneri români și străini.

Realizatorii de programe radio Viva FM vor sta de vorbă cu reprezentanții firmelor participante, aceștia având posibilitatea de a-și promova ofertele în toată regiunea de Nord-Est a României, către un public țintă de peste 500.000 de ascultători.

Ne vom auzi pe frecvențele 93,7 FM (Suceava), 97,8 FM (Fălticeni) și 90,1 FM (Rădăuți), 105 FM (Iași), 103,9 FM (Pașcani), 107,4 (Hârlău), 106,3 FM (Botoșani), 94,7 FM (Piatra Neamț) și pe www.vivafm.ro/live, pentru cei care ne ascultă online.

 

În cadrul acestui eveniment, vineri a avut loc, la Camera de Comerț și Industrie, forumul economic “Agricultura încotro?”, la care a participat secretarul de stat SORIN MAREȘ.

El a solicitat producătorilor să se asocieze pentru a putea avea rezultate eficiente și pentru ca produsele lor să poată fi exportate.

 

Cea de-a XVI-a ediţie a târgului este organizată în parcarea Selgros Suceava de către Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Instituţia Prefectului Suceava, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Suceava și Centrul Cultural Bucovina.

Și această ediție, speră organizatorii, va fi asemenea celor din anii trecuți, cea mai complexă manifestare de acest gen din zona de Nord-Est a României, având ca scop promovarea agriculturii din ţara noastră, a potenţialului zootehnic autohton, a produselor tradiţionale şi a echipamentelor şi utilajelor agricole.

Elementul de noutate la ediția din acest an constă în diversificarea spațiului expozițional prin utilizarea unor spații acoperite, iar spațiile outdoor fiind utilizate atât pe spațiu betonat cât și pe spații verzi.

„Deoarece ne dorim să venim în sprijinul fermelor românești mici și mijlocii, a gospodăriilor țărănești, ale tuturor fermierilor, agricultorilor şi procesatorilor de produse agroalimentare, din programul Agro Expo Bucovina 2018 nu putea lipsi organizarea celei de a X-a ediții a Forumului Economic ”AGRICULTURA ÎNCOTRO?”. Specialiști ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ai Prefecturii și Consiliului Județean Suceava, a Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Suceava, Centrul de Economie Montană, precum și alți reprezentanți ai principalelor instituții centrale și județene, împreună cu participanții la Forumul Economic ”AGRICULTURA ÎNCOTRO?” ce se va derula în data de 23 martie 2018, începând cu ora 09:00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava.”, transmit reprezentanţii CCI Suceava.

Vizitatorii vor avea ocazia să se informeze și să obțină sfaturi avizate de la cei peste 60 de expozanți din țară și străinătate specializați în maşini, utilaje şi tehnologii pentru industria alimentară, produse alimentare, legume şi fructe, conserve, echipamente de protecţie pentru industria alimentară, igienizare, detergenţi, dezinfectanţi pentru industria alimentară, instalaţii frigorifice, utilaje forestiere, maşini, utilaje şi unelte agricole, anvelope şi piese de schimb pentru tractoare şi utilaje agricole, seminţe şi material săditor, îngrăşăminte şi pesticide, tehnologii şi echipamente pentru irigaţii, animale de rasă şi păsări, tehnologii de creşterea animalelor, incubatoare, maşini şi echipamente pentru abatorizare, furaje, nutreţuri, concentrate, aditivi, premixuri, metode de hrănire, sisteme de distribuţie a hranei, instrumente, tratamente şi medicamente de uz veterinar, echipamente de încălzire şi aer condiţionat, silozuri, uscătoare şi mijloace de transport a cerealelor, flori şi plante de apartament, pentru grădini, parcuri şi sere, echipamente şi unelte pentru grădinărit și multe altele.

Vizitați Târgul Național de Agricultură și Industrie Agroalimentară AGRO EXPO BUCOVINA 2018, până duminică, între orele 10 – 18 și participați la cele mai frumoase spectacole oferite vizitatorilor.

comments

comments