full screen background image

Cetăţean moldovean surprins în timp ce conducea cu 126 km/h prin Molid

Poliția Municipiului Vatra Dornei a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență, pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră.

Au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.770 de lei, din care 24 pentru încălcarea regimului legal de viteză şi au fost reţinute 4 permise de conducere .

Și Serviciul Rutier Suceava a organizat o acţiune pe DN 17, pe traseul Suceava – Gura Humorului – Frasin – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei – Poiana Stampei – Bistriţa, pentru reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive sau neadaptate, la care au participat poliţişti atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie de poliţie rutieră din cadrul I.P.J. Suceava și I.P.J. Bistriţa Năsăud – sectorul de drum DN 17 din raza de competenţă.

În cadrul acţiunii, au fost aplicate 113 sancţiuni contravenționale , în valoare de 45.810 lei, din care 75 pentru încălcarea regimului legal de viteză şi au fost reţinute 11 permise de conducere, din care 5 pentru viteză şi 6 pentru depăşiri neregulamentare.

Un bărbat din Republica Moldova a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitatea Molid, cu viteza de 126 km/h, în localitate.

A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere, în vederea suspendării.

comments

comments