full screen background image

Despre ,,Câmp de lavandă”, cu Maria Gheorghiu!

Originară din Reșița, Maria Gheorghiu a devenit în timp unul din numele importante ale muzicii folk. Este redactor la Radio Romania-București FM și timp de 7 ani a realizat o emisiune de televiziune dedicată folkului: În căutarea folkului pierdut. La sfărșitul lunii octombrie, anul trecut (2017), a lansat cel de-al 7-lea album de autor , Câmp de lavandă, ce cuprinde cântece de dragoste, unele dintre ele fiind deja foarte iubite de public: Punți înghețate, Fluturi, Câmp de lavandă, Descântec de soare și de lună.

Pentru toți iubitorii muzicii folk, de toate vârstele, Maria Gheorghiu va fi prezentă astăzi, 14 martie, în Auditoriumul ,,Joseph Schmidt” al Universității ,,Ștefan cel Mare” din Suceava, de la ora 19:00, într-un concert organizat de Casa de Cultură a Studenților din Suceava!

În cadrul emisiunii VIVA FLASH, Maria Gheorghiu ne-a răspuns la câteva întrebări legate de Câmpul de lavandă, de folkul românesc și ne-a emoționat cu cea mai frumoasă amintire a ei din cadrul unui concert susținut în urmă cu ceva vreme la Suceava.

De la radio pe scenă și înapoi în studio, acestea sunt activitățile dumneavoastră zilnice, cum se împacă aceste două domenii?

De unde provine denumirea albumului ,,Câmp de lavandă”?

Ce simțiți în concerte? A început tineretul să se apropie mai mult de muzica folk în ultimii ani?

Aveți o amintire specială legată de un concert din Suceava?

Mesajul Mariei Gheorghiu pentru ascultătorii VIVA FM:

comments

comments