full screen background image

De dragul tău, femeie!

UPDATE (5 MARTIE 2018): Pentru a răsfăța și mai mult ascultătoarele noastre, campaniei „De dragul tău, femeie” i s-a mai alăturat un partener: Hollywood Perfect Nails, care va oferi Produse Unghii Patry Cosmetica doamnelor ascultătoare. De data aceasta, concursul se va adresa însă domnilor. 20 de seturi de manichiură „Love Pack”, în valoare de 100 lei, vor ajunge la cei care sună la 0330100388 și declară în direct ceea ce apreciezi cel mai mult la EA. Dacă ne convingeți, vă premiem cu un cadou pe care să i-l oferiți de 8 Martie. Orele la care vă așteptăm să sunați sunt: 8:30, 14:40 și 15:40. Spune-i cât de mult o iubești în direct!

Femeia este al cincilea anotimp, în care natura se odihneşte, amintindu-şi toate florile primăverii, toate privighetorile verii, toţi strugurii toamnei şi toate ninsorile iernii. (Grigore Vieru)

De dragul tău, femeie, s-au scris poezii și cântece, de dragul tău, s-au cucerit munți, de dragul tău, Viva FM are un program special: de dragul tău, femeie!

De 8 martie, la Viva FM celebrăm femeia! Pentru a fi cea mai bună versiune a sa, femeia trebuie apreciată, iubită și respectată, iar Viva FM, împreună cu partenerii săi, dorește să contribuie la acest lucru.

Vă încurajăm, stimate doamne și domnișoare, să participați la concursul pe care-l desfășurăm, pentru a vă răsfăța cu premiile oferite de partenerii noștri:

Prin acest concurs ne adresăm și domnilor, care cu siguranță au în viața lor câteva „ELE” – mama, sora, soția sau iubita. Participați la concursul nostru, iar pe 8 martie, nu mai trebuie să umblați după cadouri, pentru că puteți fi chiar voi câștigătorii!

Tot ce trebuie să faceți, așadar, doamnelor, domnișoarelor și domnilor, este să trimiteți un mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Suceava, cu textul: „De dragul tău, femeie”. Pe 8 martie, stați pe frecvențele Viva FM și ascultați dacă ați fost voi norocoasele sau norocoșii.

Partenerii noștri sunt specializați în a face femeile să se simtă de milioane, pentru că știu secretul: bărbații sunt mai fericiți când doamnele din viața lor sunt relaxate, calde și zâmbitoare.

La Viva FM, celebrăm femeia în toată splendoarea sa!

De ziua ta, femeie, îți dăruim zâmbete, drept mulțumire pentru toată căldura ta!

 

Florăria Diva Suceava

comments

comments