full screen background image

THE HUMANS: “Nu avem decât cuvinte de mulțumire pentru toată lumea! Pregătim o surpriză frumoasă pentru Eurovision, la Lisabona!”

La câteva ore distanță de la aflarea veștii că vor reprezenta România peste hotare, la Eurovision 2018, am stat de vorbă cu solista trupei The Humans, Cristina Caramarcu.

Obosită, dar fericită, și încă nerealizând că e ”pe bune”, și că unul din visele trupei de a participa la un asemenea festival, a devenit realitate, mi-a mulțumit și a mulțumit tuturor pentru susținerea trupei la Eurovision, și pentru că au votat ca piesa ”Goodbye” să fie cea care se va auzi pe scena din Lisabona, în luna mai a acestui an.

Ascultați, mai jos, un interviu cu Cristina Caramarcu!

 

Dacă tot ați împlinit un an de activitate, iată că ați sărbătorit duminică seară, cu această victorie. La cât mai mulți ani să aveți împreună, pentru că faceți o treabă excelentă!

Îndrăznesc să te întreb, cum stați cu emoțiile? Abia acum încep cu adevărat, sau dimpotrivă, credeți că ce a fost mai greu a trecut?

Cum de ați hotărât să participați la Eurovision? A fost o dorință mai veche?

Piesa “Goodbye”, pe mine, personal, mă trece prin toate stările! Știu că voi ați compus-o, știu că tu ai scris versurile… Care este mesajul ei?

Ce gânduri aveți după finala de duminică noapte? Ce pregățiți special pentru reprezentația de pe scena Eurovision Lisabona?

Sper că nu e prea devreme să întreb ce urmează după Eurovision? Aveți în plan un nou single, sau poate, un prim album THE HUMANS?

Pe final, ai un mesaj pentru ascultătorii Viva FM?

Interviul a fost realizat de Andrada Bartoi.

comments

comments