full screen background image

O nouă piesă lansată de Cargo, pe 24 ianuarie: „Românie, te strig”

Românie, cu mandrie, ia cu tine steagul muzical, lansat de trupa Cargo – “România, te strig”

De 24 ianuarie, când sărbătorim Unirea Principatelor Române, dar și pentru fiecare clipă când avem ocazia să declarăm că suntem români și mândri, trupa Cargo ne reamintește prin piesa-simbol pe care o lansează mâine că suntem mai puternici printr-o voce – “Românie, te strig!”

Single-ul “Românie, te strig!” celebrează România, în toate aspectele ce o definesc, incepând de la noi, oamenii, până la istoria plină de însemnătate, limbă, tradiții. Demnă de a fi vocea unei națiuni, piesa “Românie, te strig!” este compusă de către Cargo, cea mai iubită trupă rock, titulatură dată de public de-a lungul timpului.

Anul 2018 marchează și împlinirea a 33 de ani de activitate pentru Cargo, iar trupa urcă pe scena Sălii Palatului pe 30 martie, începând cu ora 19:00, pentru a celebra alături de publicul prezent muzica.

Înființată în 1985, Cargo este una dintre cele mai longevive și de succes trupe din România, cu numeroase single-uri și videoclipuri, albume și mii de concerte la activ. Hitul “Dacă ploaia s-ar opri” rămane una dintre piesele de referință ale band-ului, piesă ce se clasează an de an în top 100 cele mai difuzate cântece de pe radio & TV.

comments

comments