full screen background image

Vasile Nistor, manager general Agenția de Turism “Life Tour” Suceava: ”Oamenii care călătoresc sunt mai puțin stresați, sunt mai fericiți și sunt chiar mai eficienți la muncă”

Alături de Iulia Sîrghi, la Viva CAFE a fost Vasile Nistor, manager general al Agenției de Turism “Life Tour” Suceava. Gândul ne-a zburat la destinații exotice, la plaje cu nisip fin sau străduțe din orașe vechi. Am discutat despre pachete turistice convenabile, destinații interne-externe, dar şi despre preferințele turiștilor.

”Toată lumea încearcă să își găsească vacanța perfectă. Turismul are și o parte de educație, o parte în care încerci să explici omului: cum funcționează, când te înscrii, când este bine să îți iei o vacanță. În felul acesta se și pot aduce zboruri charter la Suceava și se pot realiza pachete de vacanță. Întâi se face educație pentru consumatorul de produs turistic”, a declarat Vasile Nistor.

Am vorbit cu Vasile Nistor și despre noutățile din turism, despre mentalitățile sucevenilor în privința călătoriilor și, mai ales, cât de tare s-a schimbat domeniul turistic.

”Dacă vorbim de trend-uri, trebuie să vă spun o veste bună. Acum o săptămână a fost lansat un nou zbor de vacanță, anul acesta venim cu ceva interesant, extrem de frumos, la Marea Egee, un zbor de la Suceava, către Bodrum, există o serie de argumente pentru care să vă gândiți la Bodrum”, a spus Vasile Nistor.

Ascultați aici și interviul integral cu invitatul din cadrul emisiunii Viva Cafe, cu Iulia Sîrghi:

comments

comments