full screen background image

Acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă publică, desfăşurate de poliţişti

Polițiile Orășenești Solca, Cajvana și Milișăuți au organizat, miercuri, o acțiune în sistem integrat pe raza de competență, pe linia prevenirii și combaterii faptelor de comerț ilicit și a încălcării normelor legale privind circulația pe drumurile publice.

În cadrul acţiunii, au fost controlate 34 de societăți comerciale și persoane fizice şi legitimate alte 136 de persoane, fiind confiscate bunuri în valoare de 1.485 de lei, constând în articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, textile, etc.

De asemenea, au fost verificate 102 autovehicule, 43 de conducători auto fiind testați alcoolscopic. Au fost aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.620 de lei, fiind reţinute 3 certificate de înmatriculare.

Tot miercuri, Poliția Orașului Dolhasca a organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor de comerț ilicit și menținerea unui climat de ordine în Piața Obor din localitate.

Au fost verificaţi 28 agenți economici verificați şi controlate 15 autovehicule.

S-au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 635 de lei.

Joi, Poliţia Municipiului Suceava, în cooperare cu Poliţia Oraşului Salcea, a organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor penale şi contravenţionale la regimul rutier şi creşterea gradului de siguranţă rutieră.

Au fost verificate 42 de autovehicule, fiind aplicate 21 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 8.410 lei.

De asemenea, 2 permise de conducere au fost reţinute.

comments

comments