full screen background image

Propunerea săptămânii 08 – 14 IANUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • BEBE REXHA FT. FLORIDA GEORGIA LINE – Meant To Be

O nouă colaboare poate fi adăugată în palmaresul deja bogat al artistei de origine americană Bebe Rexha. Aceasta a făcut echipă cu trupa country “Florida Georgia Line”, pentru o piesă care se regăsește pe materialul discografic “All Your Fault: Pt. 2”. Single-ul lansat spre final de an 2017 este intitulat “Meant To Be”, are un videoclip regizat de Sophie Muller și mesajul pozitiv se îmbină perfect cu un sound country, o noutate dacă am lua în considerare stilul adoptat până acum de Bebe Rexha. Dacă vrei ca această piesă să se audă mai des la VIVA FM și să îți transmită doza zilnică de energie pozitivă, votează!

  • LOGIC FT. RAG`N`BONE MAN – Broken People

“Broken People”, piesă despre care RAG`N`BONE MAN spune că a fost lansată într-o perioadă extrem de aglomerată, pare să prindă din ce în ce mai mult teren la capitolul popularitate. Colaborarea dintre Logic și RAG`N`BONE MAN face parte de pe coloana sonoră a producției “Bright” și reprezintă o piesă pe cât de grea de interpretat, în opinia artiștilor, pe atât de bine realizată și care evidențiază atenția acestora la detalii. Dacă ești de aceeași părere, votează piesa Broken People și, dacă primește suficiente voturi, va intra în playlist-ul VIVA FM.

 

  • MARTIN GARRIX FT. DAVID GUETTA – So Far Away

De la colaborarea cu Dua Lipa pentru piesa “Scared To Be Lonely”, nu a mai fost mult până când Martin Garrix a anunțat că pentru un nou single, “So Far Away”, va colabora cu David Guetta, Jamie Scott și Romy Dya. Cu peste 30 de milioane de ascultări în mai puțin de trei săptămâni pe platformele Youtube și Spotify, piesa este prima parte a unui proiect ce va continua și în anul 2018, cu cea de-a doua parte. Deși părerile referitoare la piesă au fost oarecum împărțite la început, primează opinia conform căreia “So Far Away” este o creație extrem de ofertantă, inclusiv pentru ascultători. Dacă piesa ți-a atras deja atenția, voteaz-o iar ea poate intra săptămâna viitoare în playlist-ul nostru.

Votează melodia preferată!

comments

comments