full screen background image

Noutăți și surprize, la redeschiderea magazinului Parfums de Sofia din Complexul Bucovina!

Astăzi, pentru a marca redeschiderea magazinului intr-un ambient diferit in care poți testa noile produse de cosmetică și parfumerie, Parfums de Sofia, din incinta Complexului Bucovina te așteaptă cu multe noutăți și surprize.

“Suntem în luna cadourilor și, cu ocazia deschiderii magazinului Parfums de Sofia, pe data de 7 decembrie, îți oferim reducere de 20% la toate produsele noastre. Adu zâmbetul pe buzele unei persoane dragi, oferindu-i cele mai rafinate produse de înfrumusețare selective! Participă la tombola în care vom extrage un parfum consacrat pentru EL/EA, iar pentru că sprijinim proiectele comunitații, împreună vom dona 1% din încasari unui proiect cultural. Haideți să facem sărbatorile de iarnă mai fericite pentru noi şi cei din jur!”, au menționat managerii magazinului, Smărăndița și Adi Grădinariu!

Noi le urăm succes în afacerea locală pe care o desfăşoară la noi în oraș și le suntem alături ! Aceste inițiative locale, care au ca scop să-i determine, pe termen lung și mediu, pe consumatorii din comunitățile noastre să prioritizeze cumpărarea produselor producătorilor locali sunt și deviza proiectului Radio Viva Fm – Produse și afaceri locale pentru localnici!

comments

comments