full screen background image

“Săptămâna Națională a României”, la Viva FM!

Dragi români, avem o țară cu istorie bogată, cu peisaje mirifice, cu pământ fertil și roditor, cu tradiții aparte și mai ales, cu oamenii buni și calzi care se apropie în fiecare an, mai mult ca oricând de 1 Decembrie.

Însă țara noastră merită mai mult de o zi în care să fie cinstită.

Așa că la Viva FM am desfăşurat, în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie, campania „Săptămâna Națională a României”, care și-a propune să întărească ideea de mândrie românească și conștiința națională.

Am vrut să ne apropiem de românii de pretutindeni și să le-amintim că România e patria noastră cu bune și rele, patrie ce trebuie iubită și protejată. E țara pentru care au luptat atâția oameni și în brațele căreia, la 1918, toate provinciile istorice românești s-au adunat s-o întregească.

Radio VIVA FM a organizat un concurs prin care a oferit peste 200 de drapele: câte unul în cadrul fiecărui program live de pe parcursul zilelor din “Săptămâna Națională a României”: Dimineți animate, Viva Cafe, Viva Trafic și Viva Flash.

Tot ce a trebuit să faceți a fost să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook Viva FM Suceava cu textul „La mulți ani, România!”. Noi am tras la sorți numele voastre, după care v-am sunat să intrați în direct la Viva FM, dacă aţi fost câștigători.

Aţi fost la sediul nostru pentru a ridica personal premiul pe care să-l luați cu voi oriunde călătoriți, să-l pozați, să-l atârnați pe perete acasă sau să faceți orice altceva simțiți cu el!

Pe 1 Decembrie, am avut intervenții speciale, cu invitați deosebiți și cu muzică românească nouă și veche.

Am vorbit despre istorie, despre cum s-a înfăptuit Marea Unire și despre cât de frumos este să fii român.

Şi, ca şi în anii precedenţi, VIVA FM a împărţit sute de steguleţe sucevenilor care au fost prezenţi, pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, în centrul Sucevei!

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi, în “Săptămâna Națională a României”, ca să sărbătorim cum se cuvine!

La mulți ani, România!

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza