full screen background image

Şedinţe gratuite la Asociaţia Cluburilor Alcoolicilor în Recuperare Rădăuţi

Asociaţia Cluburilor Alcoolicilor în Recuperare “Don Orione” îi invită pe cei interesați să ia parte la „Cursul de sensibilizare la probleme alcool – corelate şi complexe”, care va avea loc în Iași, în perioada 16-19 noiembrie 2017 şi care vizează formarea și sensibilizarea eficientă a persoanelor din comunitate, care doresc să susţină direct (ca operator de Club/ Grup de suport) sau indirect (prin referire de cazuri/ colaborare) programul de recuperare a familiilor cu probleme legate de alcool.

Taxa de participare este de 100 lei/ persoană și include accesul la curs, mapă de curs, certificat de participare, coffe – break şi masa de prânz. Pentru persoanele care vor veni din afara Iaşului, cazrea se va face în limita locurilor disponibile.

Cei care doresc să se înscrie, trebuie să trimită formularul de înscriere care se găsește pe internet și să achite taxa de participare. Date de cont: cont IBAN: RO22BACX0000000605300000 Banca: UniCredit Bank. Se trimite dovada plăţii la adresa de e-mail acarroman@gmail.com până la data limită de înscriere, 09.11.2017.

Date de contact: persoane de contact: Ioana Măriu (0766.476.016) Ionela Darcaci (0745.299.939) e-mail: acarroman@gmail.com

ACAR funcționează și la Rădăuți.

Asociaţia Cluburilor Alcoolicilor în Recuperare (ACAR) a deschis, prin Asociaţia „I.S.E.A. – Intervenţie, Suport, Educaţie, Ajutor”, Centrul Social Maria Ward, Clubul Alcoolicilor în Recuperare Rădăuţi.

Cu sediul în strada Oltea Doamna nr. 7, centrul îi aşteaptă pe toţi cei care întâmpină probleme cu alcoolul, însoţiţi de un membru al familiei, întrucât se merge pe considerentul că toată structura familiei este afectată de persoana care consumă alcool în mod frecvent.

Înscrierile se fac de luni până vineri, între orele 10.00 – 17.00.

ACAR există în Moldova doar la Iaşi şi, acum, la Rădăuţi.

Operatorul clubului rădăuţean, psihologul Camelia Ghica, a precizat că şedinţele, efectuate prin Metoda Hudolin, se ţin o dată pe săptămâna şi sunt gratuite.

Camelia Ghica a spus că în club se lucrează prin metoda Hudolin, al cărui motto este „Împreună vom găsi modalităţi concrete de a readuce liniştea şi înţelegerea în familia ta! Împreună putem învinge alcoolismul! Toţi suntem responsabili pentru toţi!”

Pentru programări sau detalii suplimentare, cei interesaţi pot apela la tel. 0745.834.828 sau 0749.857.471.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments