full screen background image

Propunerea săptămânii 23 – 29 OCTOMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CARLA’S DREAMS – Beretta

Carla’s Dreams a lansat săptămâna trecută “Beretta”, o piesă nouă care vine direct cu un videoclip filmat la Chișinău, în regia lui Roman Burlaca. Povestea surprinsă poate avea mai multe interpretări, una dintre variante sugerând o discuție cu sinele despre lipsa de moralitate într-un cuplu. Așa cum ne-am fi așteptat, videoclipul este plin de simboluri și momente alegorice care au la bază căutarea femeii perfecte. Dacă piesa ce are șanse să devină hit-ul acestei luni merită să se audă și pe frecvențele VIVA FM, votează.

  • CHARLIE PUTH – How Long

Cântărețul, compozitorul și producătorul de origine americană Charlie Puth a făcut public cel de-al doilea single de pe albumul “Voice Notes”, ce va fi lansat pe data de 19 ianuarie. Albumul este continuarea pentru „Nine Track Mind” din 2016, care a primit inclusiv discul de platină, astfel că așteptările pentru albumul ce urmează sunt destul de mari. Piesa „How Long” a fost produsă de Charlie Puth în întregime și oferă o imagine mai clară asupra noii direcții abordate de artist. Dacă vrei să asculți „How Long” la VIVA FM, votează.

 

  • KELLY CLARKSON – Love So Soft

Kelly Clarkson și-a anunțat revenirea atât de așteptată prin intermediul unei noi piese. “Love So Soft” beneficiază și de videoclip, va face parte de pe albumul cu numărul opt, intitulat „Meaning Of Life”, ce are ca dată de lansare 27 octombrie și care cuprinde o coleție de piese pop inspirate și din zona soul, ce ar putea fi definite ca smart și, în același timp senzuale. Remarcăm o ușoară schimbare de ritm față de piesele de până acum și, de la critici până la fanii nerăbdători, toate reacțiile au fost pozitive. Dacă vrei ca piesa să intre și în playlist-ul VIVA FM, votează!

Votează melodia preferată!

comments

comments