full screen background image

Artista Alexandra Ușurelu, în direct la VIVA FM!

Vă aducem aproape artiști frumoși, iar Alexandra Ușurelu este unul dintre acești oameni.

Este cea mai bine vândută artistă independentă din România, concertele ei sunt mereu sold out. O artistă cu-un aer angelic, o artistă care preferă să vorbească prin muzica pe care o face.

Iulia Sîrghi a aflat la Viva CAFÉ ce spune artista despre publicul ei, care sunt sursele ei de inspirație și care sunt planurile de viitor.

Ce le pregătești fanilor?
”Pregătesc pentru începutul anului viitor un nou concert în sala mare a Teatrului din București, deja este o tradiție pentru noi acest concert, va fi al patrulea concert acolo, biletele sunt deja puse în vânzare. Așa că dacă aveți drum la București vă aștept cu tot dragul. Pregătim și un turneu național în primăvară, sperăm să putem ajunge și la Suceava” a spus Alexandra.

Care sunt sursele tale de inspirație?
”Mă inspiră foarte mult oamenii. Ei mă fac să rămân foarte sinceră și deschisă. Am parte la fiecare concert de un public educat care știe să aleagă muzică, nu să aleagă ce se impune doar pentru a avea sentimentul de apartenență la un grup. Asta îmi dă putere și încredere să rămân la fel”.

Cum lucrezi cu orchestra simfonică?
”Este cred că bucuria oricărui cântăreț să își audă piesele amplificate sonor de mai mulți instrumentiști, într-adevăr cântecele mele sunt majoritatea scrise de Bobi Stoica și au fost gândite de la început cu această sonoritate simfonică, sunt imprimate cu coarde, flaut și harpă”.

Ascultați interviul integral cu Alexandra Ușurelu, mai jos:

comments

comments