full screen background image

Un băiat din Humor a furat motocicleta tatălui său şi a lovit un copil pe bicicletă

Luni, în jurul orei 17.30, în timp ce conducea motocicleta pe str. Ciprian Porumbescu din oraşul Gura Humorului, datorită conducerii imprudente la trecerea pe lângă un alt vehicul aflat pe partea carosabilă, un minor de 15 ani, din localitate, a intrat în coliziune cu bicicleta condusă în aceeaşi direcţie de un minor de 9 ani, din aceeași localitate, care a suferit leziuni ușoare.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie auto, iar motocicleta aparţine tatălui său, care nu a ştiut despre faptul că fiul său a luat motocicleta din garaj.

Conducătorul moto ce folosea casca de protecţie în momentul producerii accidentului, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „furt în scop de folosinţă” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza