full screen background image

Propunerea săptămânii 02 – 08 OCTOMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ED SHEERAN – Perfect

Promovarea albumului “Divide”, lansat în această primăvară de Ed Sheeran și care a acaparat toate topurile și playlist-urile, continuă cu un lyric video pentru piesa „Perfect”. Artistul scria pe pagina sa oficială de socializare că aceasta este piesa de care se simte cel mai mândru și că într-adevăr crede că aceasta este cea mai bună melodie pe care a compus-o până acum. Noi nu îl contrazicem ci vă propunem săptămâna aceasta ca piesa de dragoste să aibă șansa de a ajunge în playlist-ul VIVA FM.

  • FREESTAY ft. ANDRA – Între Noi Nu Mai E Nimic

O nouă poveste de dragoste, de data acesta adolescentină, este prezentată în cea mai nouă piesă lansată de Freestay în colaborare cu Andra. “Între Noi Nu Mai E Nimic“ se numește piesa lansată în urmă cu doar câteva zile și care are un videoclip ce contrazice inclusiv legile fizicii. Andra a declarat că această colaborare cu Freestay o bucură foarte tare: “Avem multe în comun, mai ales plăcerea de a cânta live. Piesa noastră are un mesaj aparent contradictoriu, pentru mine a fost dragoste la prima audiţie. Sunt convinsă că le va plăcea fanilor şi că videoclipul îi va face să viseze la poveşti complicate cu final fericit”. Dacă piesa merită să intre în playlist-ul nostru, votează și tu.

 

  • ZAYN ft. SIA – Dusk Till Dawn

Una dintre colaborările toamnei care a ajuns deja pe locurile fruntașe ale clasamentelor internaționale este piesa lansată de Zayn și Sia, intitulată „Dusk Till Dawn”. Hit-ul a fost compus chiar de cei doi artiști împreună cu reputatul producător american Greg Kurstin și este inclus pe cel de-al doilea album al lui Zayn. Videoclipul pare a fi o parte a unui film de acțiune iar acest lucru, îmbinat cu vocile amețitoare ale celor doi artiști fac din „Dusk Till Dawn” o piesă despre care putem spune fără să greșim, că se apropie de perfecțiune. De altfel, cei care au ascultat până acum melodia au remarcat că stilul lui Zayn ar putea suferi o oarecare modificare. Acest lucru va fi confirmat însă de următoarea piesă lansată. Până atunci însă, „Dusk Till Down” poate ajunge în playlist-ul VIVA FM dacă primește suficente voturi.

Votează melodia preferată!

comments

comments