full screen background image

Amenzi şi bunuri confiscate, după o razie a Poliţiei Economice

Poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice Suceava au organizat, joi, o acțiune pe raza municipiului Suceava, pe linia prevenirii și combaterii activităților ilicite din sfera traficului cu produse accizabile și a comerțului neautorizat.

În cadrul acţiunii, 30 de societăți comerciale, întreprinderi individuale/familiale, persoane fizice autorizate au fost verificate, fiind constată o infracţiune şi aplicate 29 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 115.000 de lei.

De asemenea, s-au confiscat bunuri în valoare de 1.970 de lei, constând în țigări, articole de îmbrăcăminte și produse industriale, dar şi suma de 940 de lei, în numerar.

Tot joi, Poliția Municipiului Suceava a organizat o acțiune în Piața Centrală din localitate și în proximitatea acesteia, pe linia asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică, la care au fost cooptate și forțe ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava.

În acest context, au fost verificate 68 societăţi comerciale, fiind constatată săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulației rutiere.

Au mai fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 24.690 de lei, şi confiscate bunuri în valoare de 875 de lei, constând în alcool și cafea.

comments

comments