full screen background image

Acţiune pe linie rutieră desfaşurată de poliţişti în zona Rădăuţi

Miercuri, în intervalul orar 20.00-00.00, pe raza municipiului Rădăuți, a orașelor Cajvana, Milișăuți, Solca și Vicovu de Sus și a comunelor arondate, a fost organizată o acţiune pentru reducerea riscului rutier datorat conducerii de vehicule de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cadrul acţiunii, au fost constatate 9 infracțiuni la regimul rutier, fiind aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.830 de lei.

De asemenea, a fost reţinut un permis de conducere, s-au retras 5 certificate de înmatriculare şi au fost ridicate 3 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

Un bărbat, de 50 de ani, din comuna Putna, a condus autoturismul pe strada Daciei, din orașul Vicovu de Sus, având o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Un tânăr, de 22 de ani, din comuna Frătăuţii Noi, ce nu posedă permis de conducere, a condus autoturismul pe str. 1 Mai din municipiul Rădăuţi și nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire efectuat de polițiști, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia până pe raza comunei Frătăuţii Noi, unde, într-o curbă, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit într-un gard din afara părții carosabile. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments