full screen background image

Propunerea săptămânii 04 – 10 SEPTEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • JAMES HYPE FT. KELLI LEIGH – More Than Friends​

Recent în topurile internaționale a apărut o piesă care atrage atenția. DJ-ul James Hype și-a făcut cu siguranță o intrare spectaculoasă, prin intermediul celei mai noi piese. Aceasta se numește “More Than Friends”, pentru partea vocală a fost cooptată Kelli Leigh, iar rezultatele se văd. În plus, “More Than Friends” este un remake după “Don’t Let Go (Love)”, piesă extrem de cunoscută în anii `90. Merită să ajungă în playlist-ul nostru?

  • JESSIE WARE – Midnight​

Jessie Ware a lansat piesa “Midnight”, pentru care acum are și videoclip, iar surprizele continuă. Artista le-a transmis fanilor că urmează și noul album, având în vedere că “Midnight”, ultima piesă lansată, este cea care face conexiunea în povestea pe care o va reprezenta acest album. Astfel, nu ne rămâne decât să așteptăm, având în vedere că încă nu a fost făcut public un nume oficial pentru album. Știm însă cu siguranță că piesa sună într-un mod aparte. Dacă vreți să se regăsească și în playlist-ul VIVA FM, votați-o!

 

  • KHALID – Young Dumb & Broke​

Cântărețul american KHALID a lansat, în luna iunie a acestui an, piesa “Young Dumb & Broke”, un material ce va face parte de pe albumul de debut al artistului. Între timp a fost făcut public și materialul video iar criticii spun că, dacă va continua în acest mod, tânărul de doar 19 ani va avea numai de câștigat. Dacă își va câștiga și locul în playlist-ul nostru aflăm săptămâna viitoare. Până atunci aveți timp să votați și să reascultați piesa.

Votează melodia preferată!

comments

comments