full screen background image

Reteaua VIVA FM

Radio Viva FM este o rețea de radiouri locale care dorește să fie alături de comunitățile locale din cele 3 județe în care emite. S-a lansat pe 30 Martie 2011, pe frecvenţele 93,7 FM, la Suceava şi 97,8 FM la Fălticeni. Din decembrie 2014, Viva FM emite în Rădăuți (90,1 FM), din 2015 în Botoșani (106,3 FM), din 2016 emite în Iași (105 FM) și Hârlău (107,4 FM). Prin frecvențele deținute, Viva FM acoperă județele Iași, Suceava și Botoșani.

Viva FM face parte dintr-o rețea regională de radiouri locale, de aceea îți aducem programe locale și informații adaptate pentru comunitatea din care faci parte.

În 2013 Viva FM a fost singurul post de radio local din țară premiat de CNA în cadrul Galei de Excelență, la secțiunea DEBUT. Distincţia a fost acordată în funcţie de trei mari indicatori: servirea interesului public prin impactul pe care programele premiate îl au în societate, respectarea legislaţiei audiovizuale şi audienţă.

Viva FM transmite, din oră în oră, cele mai noi ştiri localeregionale, dar şi informații din trafic. 

Sloganul Viva FM, ‘’Trăiește-ți muzica’’, te invită să retrăiești muzica pe care ai îndrăgit-o, melodia pe care te-ai îndrăgostit și care îți aduce aminte de lucrurile frumoase din viața ta, de vise și de aspiraţii.

Format muzicalViva FM se încadrează în categoria posturilor de radio Hot – AC (Hot Adult Contemporary), Quality – selecția celor mai bune hit-uri din ultimii 40 de ani, dar și din zilele noastre.

Format ştiri: locale şi regionale (informații obiective, în regim de Breaking News).

Target-ul Viva FM – criterii demografice:

  • vârstă: 25-55 ani – segmentul cel mai activ al populației, în care se regăsește cea mai mare pondere de ascultatori activi din punct de vedere profesional;
  • studii: preponderent, ascultătorii sunt absolvenți de studii medii și superioare;
  • statut social: predomină ascultătorii ce se situează în grupa “AB” pe scala statutului social (A – Manageri principali și profesioniști cu înaltă educație; B – Manageri, directori de nivel mediu)*

Prin intermediul celor 6 stațiiViva FM este singura rețea regională alcătuită din radiouri locale din România. Rețeaua Viva FM oferă ascultătorilor informații de interes din sfera locală, talk show-uri cu autorități publice, emisiuni muzicale și de divertisment, inserate printre cele mai bune melodii, atât din perioada actuală, cât și piese consacrate în timp.

Radioul este implicat în susținerea și promovarea valorilor locale, prin sprijinirea evenimentelor importante pentru comunitatea locală: Festivalul de Artă Medievală ”Ștefan cel Mare Suceava”, ”Festivalul Internațional de Film Fălticeni”, ”Târgul Mărului”, ”Suceava Air – Show”, târgurile și expozițiile organizate de Camera de Comerț și Industrie a Sucevei, Festivalul Internațional al Educației, Festivalul ”La Vie”, Raliul Iașului, Festivalul de Muzică Afterhills, Sărbătorile Iașului, etc.

Succesul rețelei Viva FM este dat de implicarea în viața comunității prin intermediul emisiunilor de tip talk-show şi a celor informative, ce au reuşit să capteze atenţia prin dezbaterea subiectelor de interes local alături de reprezentanţi ai comunităţii locale.

LOGO-VLP

VIVA LA PLAYA – program propriu de divertisment ce se concretizeză în transmisii live în fiecare week-end de vară, din incinta celor mai populare centre de agrement private din zona Moldovei, ce cuprind: playlist antrenant (cu cele mai cunoscute hituri); intervenții live ale MC-ilor de pe plaja locaţiei partenere; jocuri şi concursuri cu participarea publicului din cadrul locaţiei; programe de promovare ale sponsorilor, colaboratorilor, difuzate la nivel local; informații locale, regionale sau naționale; momente artistice cu artiști locali și naționali.

ice ice

ICE ICE VIVA – este programul de divertisment echivalent pentru sezonul de iarnă, iar locațiile partenere sunt: Pârtia Sărărie din Iași, Pârtia/Patinoarul Mestecăniș, Patinoarul Fălticeni, Patinoarul Botoșani și Pârtia Cozla din Piatra Neamț).

comments

comments