full screen background image

Accident în lanţ în Suceava, cauzat de un botoşănean care nu a acordat prioritate

În cursul amiezii de marţi, în jurul orei 13.00, un bărbat, de 37 de ani, din orașul Darabani, jud. Botoșani, a condus autoturismul pe str. Traian Vuia, dinspre Calea Unirii.

La intersecţia cu str. Nicolae Labiş, nu a acordat prioritate autoturismului condus de un tânăr. de 26 de ani, din municipiul Rădăuți, ce circula pe str. Traian Vuia, pe banda unu de circulaţie, dinspre „Iţcani” şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului primul autoturism a fost proiectat în autoturismul condus de un bărbat. de 48 de ani, din comuna Ipotești, care circula pe str. Traian Vuia dinspre „Iţcani”. pe banda doi de circulaţie.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a unei femei, de 45 de ani, din Darabani, pasageră în primul autoturism, precum şi a şoferului celui de-al doilea autoturism implicat.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat în toate cazurile și li s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal, privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

comments

comments