full screen background image

Angajatul unei stâne a furat o maşină şi a condus-o, beat şi fără permis, prin Bosanci

În cusul nopţii de 1 iunie, la ora 23.39, o patrulă de poliție a identificat pe raza comunei Bosanci, într-un șanț din zona denumită „Deal”, autoturismul condus de un bărbat, de 27 de ani din județul Botoșani.

Acesta a declarat faptul că a condus autoturismul de la o stână din apropiere pe imașul comunal, după care a pătruns pe drumul comunal neclasificat și a intrat în șanț.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie auto.

În plus, autoturismul a fost sustras de la stâna unde acesta lucrează, fără consimțământul proprietarului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments