full screen background image

Accident în lanţ în faţa unui restaurant din Putna. Doi dintre şoferi erau băuţi

În cursul serii de marţi, la ora 19.50, Postul de poliție comunal Putna a fost sesizat, prin 112, despre faptul că pe raza localității a avut loc o tamponare, fără victime, în care au fost implicate trei autoturisme.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 19.30, în timp ce manevra cu spatele autoturismul pentru a ieși din parcarea situată în fața unui restaurant din localitate, un localnic, de 18 ani, nu s-a asigurat corespunzător.

Din acest motiv, a pătruns pe drumul comunal ,,Bodârlău”, fiind tamponat de autoturismul condus regulamentar de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Marginea.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani a fost proiectat într-un alt autoturism, parcat în vecinătatea restaurantului.

Din accident nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor 3 autoturisme.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru tânărul de 18 ani ,și de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul, de 36 de ani.

La spital, celor doi li s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 36 de ani fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

comments

comments