full screen background image

Delegație a CJ Suceava în Germania, la 20 de ani de parteneriat Schwaben-Bucovina

O delegație a Consiliului Județean Suceava participă, până pe 5 mai, la manifestările organizate, la Augsburg, privind marcarea a 20 de ani de la semnarea protocolului de colaborare cu Regiunea Schwaben.

Marţi, la 20 de ani de la semnare, fost organizat un eveniment de evocare a parteneriatului. În program a fost inclusă o dezbatere cu tema “Europa fără frontiere. Suntem împreună”, în care s-a făcut o trecere în revistă a proiectelor comune realizate.

Din partea Consiliului Județean Suceava la dezbatere a participat vicepreședintele, Gheorghe Niță, care a transmis salutul și angajamentul președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, de a continua și dezvolta parteneriatul. Gheorghe Flutur nu a putut participa la această aniversare, în condițiile în care astazi este gazda Președintelui României, Klaus Iohannis.

Astăzi, pe lângă întâlnirile cu reprezentanți ai administrației regionale și locale din zonă, în program sunt prevăzute întâlniri cu specialiști din șase domenii de activitate, tema principală a zilei fiind turismul.

comments

comments