full screen background image

Fată de 14 ani din Şcheia, cercetată pentru fapte de tâlhărie

Poliţiştii suceveni au continuat cercetările în două cazuri de furt calificat.

Primaul caz a fost reclamat la data de 14 februarie, victimă fiind un bărbat, de 65 de ani, din municipiul Suceava, aflat sub influența băuturilor alcoolice, căruia i s-a sustras un lanț din aur, în valoare de circa 2.000 de lei.

Celălalt caz a fost adus la cunoştinţa poliţiştilor pe 15 martie, victimă fiind un bărbat, de 39 de ani, din orașul Siret, aflat în stare de ebrietate, căruia i s-a sustras din buzunar un telefon și o sumă de bani, prejudiciul total fiind de circa 5.600 de lei.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava au reușit, marţi, identificarea persoanelor suspecte de comiterea faptelor, ca fiind o minoră, de 14 ani, și o tânără, de 19 ani, ambele din comuna Șcheia.

În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus extinderea cercetărilor față de minora de 14 ani cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de „tâlhărie calificată” şi a unei infracţiuni de „tâlhărie”.

Față de tânăra de 19 ani s-a dispus extinderea cercetărilor cu privire la săvârşirea unei fapte de complicitate la infracţiunea de „tâlhărie”.

Cele două au fost reținute pentru 24 de ore și încarcerate în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, marţi, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea stabilirii unor măsuri preventive.

comments

comments