full screen background image

Propunerea săptămânii 03-09 APRILIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CLEAN BANDIT FT. ZARA LARSSON – Symphony

Încă se mai află în topurile muzicale internaționale, prin intermediul piesei “Rockabye”, dar chiar și așa, Clean Bandit lansează o nouă piesă, de data aceasta în colaborare cu Zara Larsson. „Symphony” este o poveste de dragoste emoţionantă şi promite destul de mult, având în vedere că Zara Larrson tocomai a lansat un nou album iar Clean Bandit s-au bucutat de un succes uriaş şi în anul 2016. Dacă îţi place piesa, dă-i votul tău!

  • JASON DERULO – Swalla

Unele site-uri de specialitate precizează că este foarte posibil ca Jason Derulo să fi “dat lovitura”. Americanul, în colaborare cu Nicki Minaj şi Ty Dolla $ign, a lansat piesa “Swalla”. A urmat şi videoclipul, care a adunat 8 milioane de vizualizări în doar 5 zile. Jeleuri, acadele dar şi băuturi scumpe, toate se regăsesc în videoclipul piesei care, încă de la prima ascultare, oferă o stare energică. Dacă merită să ajungă în playlist-ul Viva FM, voteaz-o!

 

  • LORDE – Green Light

Lorde se întoarce în atenţia noastră cu o nouă piesă, asta după ce a cam lipsit din playlist-uri. Green Light va face parte de pe cel de-al doilea album al artistei şi are ca temă principală dezamăgirea în dragoste. Artista neo zeelandeză pare că a schimbat puţin stilul muzical, îndreprtându-se spre o zonă zonă comericală, însă această schimbare nu pare să o prindă rău. Piesa poate intra în playlist-ul Viva FM, cu ajutorul tău.

Votează melodia preferată!

comments

comments