full screen background image

Liderul PSD critică declaraţiile ministrului Finanţelor privind eventuale tăieri de cheltuieli

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a criticat, duminică seară, declaraţiile ministrului Finanţelor privind eventuale tăieri de cheltuieli, dacă ţinta de deficit bugetar va fi depăşită. Dragnea i-a transmis lui Viorel Ştefan că nu are motive de îngrijorare, dacă programul de guvernare va fi implementat aşa cum a fost aprobat în Parlament.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea consideră că ministrul Viorel Ştefan s-a grăbit cu declaraţia “inspirată”privind tăierea cheltuielilor

Întrebat cum comentează declarația ministrului Finanțelor care a spus că, în situaţia în care va exista acel risc să se depășească deficitul de 3%, se gândește să taie din cheltuieli, preşedintele PSD, Liviu Dragnea a răspuns: “O declaraţie foarte “inspirată” a domnului ministru. După două luni deja vorbeşte de tăieri. Sigur, nu am apucat să vorbesc cu dumnealui, cred că premierul trebuie să vorbească cu dumnealui, nu preşedintele Camerei. Dacă o să avem vreo şedinţă la partid, o să-mi permit să-l întreb şi eu, şi alţi colegi. Nu are motive să se îngrijoreze. Dacă programul de guvernare este urmărit punct cu punct şi implementat punct cu punct, nu are motive să se îngrijoreze, după părerea mea. Dar să vorbeşti în luna martie de tăieri de cheltuieli, mi se pare puţin cam grăbit.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar