full screen background image

Un punct termic din Fălticeni va fi transformat în bloc de locuințe

clf 2901 1     Consilierii locali fălticeneni vor dezbate, în şedinţa care va avea loc joi, acordarea avizului prealabil de oportunitate pentru întocmirea planului urbanistic zonal în vederea etajării, mansardării și schimbării de destinație din punct termic în bloc de locuințe a imobilului situat pe Aleea Trandafirilor f.n., proprietatea “Haiducul Com” SRL.

Un aviz asemănător este solicitat de “Penny Market”, pentru spațiul de pe strada Sucevei 99, unde funcționează acum maternitatea.

Cererea precizează amenajarea unui magazin cu produse din carne și brânzeturi, accese auto și pietonale, trotuare, amenajări exterioare, sistematizare verticală, reclame la fațade și în parcare și pilon publicitar luminos.

Un alt proiect ce va fi supus aprobării consilierilor va fi cel referitor la trecerea din domeniul public în cel privat al municipiului a imobilului “Ateliere”, de pe strada Sucevei 78 ( cu o suprafață de 103 metri pătrați ), administrat de școala “Alexandru Ioan Cuza”,  în vederea demolării, din cauza stării avansate de degradare.

comments

comments