full screen background image

Conferință pentru studenți și pentru lideri, la USV

Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava, în parteneriat cu „Liderii de Mâine” Suceava organizează, în perioada 28 februarie – 2 martie, conferința pentru studenți și pentru lideri “Five Steps to Entrepreneurial Success Leading Teams with Excellence”.

Din suita de evenimente fac parte o conferință pentru studenţi – marţi, 28 februarie, în Aula corp E, între orele 12.00 – 17.00, şi una pentru lideri – joi, 2 martie 2017, Aula Corp E, între orele 18.00 – 20.00.

Invitaţi speciali ai evenimentului sunt Todd Geist, director al departamentului Leadership Development din cadrul Procter & Gamble SUA, companie care deține branduri de renume cum ar fi Ariel, Gillette, Pampers sau Braun, și Scott Liston, consultant strategic pentru startup-uri din SUA situate în top 500, cu o experiență de peste 20 de ani în financial leadership pentru diviziile președinților și vicepreședinților companiilor de vârf.

Participanţii la conferinţă se pot înscrie la sesiuni gratuite de consiliere personalizată de o oră cu unul dintre invitaţii menţionaţi mai sus. Sesiuni se vor derula miercuri, 1 martie, la Laboratorul de Incubare a afacerilor – INCUBAF din campusul universității.

Participarea la conferinţă este gratuită şi presupune înregistrarea linkul: www.tinyurl.com/fitzuica, aferent conferinței pentru studenţi, sau prin confirmare la adresa de email bizsuceava@gmail.com, în cazul conferinței pentru lideri.

comments

comments




Leave a Reply

avatar