full screen background image

Campionatul ligii secunde de fotbal se va relua sâmbătă

Campionatul ligii secunde de fotbal se va relua sâmbătă, 25 februarie, cu etapa a XXII-a.

Foresta Suceava va întâlni pe teren propriu ASU Politehnica Timişoara, într-un meci care se va disputa pe stadionul Areni, cu începere de la ora 11.00.

Antrenorul sucevenilor, Cristi Popovici, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că speră ca echipa pe care o conduce să joace un fotbal bun pe parcursul returului, fapt care ar duce la atragerea publicului pe stadion.

Costul unui bilet de intrare la meci va fi de 10 lei.

Directorul sportiv al sucevenilor, Dănuţ Perjă, a precizat că şi cei care vor dori să intre pe stadion în pauza dintre reprize vor trebui să-şi cumpere bilete.

“Am observat că foarte multă lume apare la meci în repriza a doua şi nu mi se pare normal. De acum, cine va veni la pauza meciului nu va mai putea intra pe stadion fără bilet. Sunt sigur că mulţi vor fi supăraţi după această veste, dar mi se pare normal ca, dacă tot vrei să vezi meciul, să vii de la început. Dacă vii la pauză, atunci plăteşti biletul”, a spus Perjă.

O veste bună vine de la preşedintele Consiliului de Administraţie al Forestei, Andrei Ciutac, care a anunţat că noua tabelă electronică de marcaj va fi funcţională sâmbătă.

“Cei de la firma care asigură montajul ne-au spus că în proporţie de 100% tabela va fi funcţională la meciul de sâmbătă. De altfel, zilele trecute s-a montat scheletul pe care va fi pusă tabela şi aşteptăm acum să sosească ecranul led. Urmează a fi instalat softul, se va face instructajul, existând şanse reale ca la partida cu Poli Timişoara noua tabelă de marcaj să fie funcţională”, a declarat Ciutac.

comments

comments




Leave a Reply

avatar