full screen background image

Concurs Național de Muzică Folk, în Iaşi

Asociația Culturală “Moldavia”, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Iași demarează, în perioada 1 martie – 30 aprilie 2017, înscrierile la Festivalul Național “Folk’n’Iași”, ce se va desfășura în sala de spectacole Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților Iași.

“Folk’n’Iași” 2017 este conceput ca o manifestare cultural-artistică adresată tuturor iubitorilor de muzică folk cu calități componistice și interpretative, cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani.

Participarea poate fi individuală sau de grup.

Acest festival are drept obiective depistarea, încurajarea și promovarea talentelor, și readucerea la actualitate a acestui gen muzical.

Preselecția concurenților se va face în perioada 1 – 10 mai, iar anunţarea rezultatelor se va face pe 10 mai.

Din juriul pentru preselecție vor face parte specialişti din Casa de Cultură a Studenților Iași şi Universitatea de Arte Iaşi.

Concursul se va desfășura pe perioada a două zile, 27 – 28 mai, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenților.

Se vor acorda Premiul pentru compoziție (compoziție lirică și muzicală, calități vocale, măiestrie instrumentală) – 1.000 lei, Premiul pentru interpretare (calități vocale, interacțiune cu publicul, atmosferă creată) – 800 lei, Premiul pentru măiestrie instrumentală – 500 lei şi Mențiune – 200 lei.

Regulamentul și fișa de înscriere se pot găsi pe pagina oficială: www.facebook.com/folkniasi .

Manager de proiect este Ciprian Cotruță.

comments

comments




Leave a Reply

avatar