full screen background image

Un şofer băut din Dolhasca s-a izbit cu maşina de o căruţă neechipată pentru circulaţia pe timp de noapte

În cursul serii de joi, la ora 18:35, un conducător auto, de 46 de ani, din orașul Dolhasca, în timp ce conducea autoturismul, pe D.J 208 E, pe raza satului Budeni, orașul Dolhasca, a intrat în coliziune față în spate cu atelajul hipo condus de un bărbat, de 68 de ani, din comuna Lespezi, județul Iași.

Căruţa se deplasa în aceeași direcție de mers și nu era echipată corespunzător pentru circulația pe timp de noapte.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a unei femei, de 63 de ani, din comuna Lespezi, județul Iași, pasageră în atelajul hipo, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Fălticeni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0, 74 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Căruțașul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală”.

comments

comments
Leave a Reply

avatar