full screen background image

Concurs interșcolar de creativitate, la Grădinița ”Luminița” din Siret

Grădinița cu Program Normal ”Luminița” din Siret organizează, pe 10 februarie, un concurs interșcolar, sub genericul ”Din natură-am adunat/ O altă viață le-am dat”.

Concursul se adresează copiilor, elevilor și cadrelor didactice.

Se vor folosi obiecte, jucării, material didactic, toate realizate din materialul adunat din natură: semințe, sâmburi, pene, lână, legume, fructe, crenguțe, conuri, ghindă, pietre, lut, nisip.

Este un concurs de creativitate și popularizare a exemplelor de bune practici.

Cei care doresc să participe, pot să trimită obiectele realizate de copii în cadrul activităților desfășurate în școli și grădinițe, și trebuie să fie etichetate (tema, numele copilului, vârsta, profesor îndrumător).

Se va trimite și materialul didactic confecționat de cadre didactice – machete, diorame, obiecte decorative, cu o descriere sumară și menționarea activităților la care a fost utilizat.

După finalizarea expoziției, exponatele vor fi recuperate.

Tema va fi una la alegere, din cele ce realizate până în prezent la grupă sau clasă.

Numărul de copii care se pot înscrie este este nelimitat, doar lucrările trebuie să fie diferite.

Cadrul didactic, dacă dorește să participe, trebuie să trimită cel puțin o lucrare originală, etichetată (titlu, nume, unitatea de învățământ) cu descrierea în format letric, alături de lucrare sau în format electronic pe adresa de e-mail eravasa@yahoo.com.

Lucrările trebuie să ajungă la unitatea organizatoare până pe data de 8 februarie.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar