full screen background image

Tânără acostată de un bărbat în Fălticeni, salvată de jandarmi

Duminică, 22 ianuarie, în jurul orei 03.30, membrii unui echipaj de jandarmerie au surprins, pe strada Ion Creangă din municipiul Fălticeni, o tânără care era condusă în mod forţat şi brutal de către un barbat.

La vederea jandarmilor, tânăra a cerut ajutor declarând că nu îl cunoaşte pe bărbat şi că a fost constrânsă de către acesta să-l însoţească.

Jandarmii au intervenit pentru eliberarea fetei din mâinile bărbatului, acesta fiind imobilizat deoarece a devenit agresiv cu forțele de ordine.

În cadrul verificărilor, a rezultat faptul că persoana în cauză, în vârstă de 23 de ani şi cu domiciliul în municipiul Fălticeni, a acostat-o pe tânără în faţa unui club din oraş.

Bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a lovit-o pe tânără peste față, provocăndu-i acesteia o stare puternică de frică, după care a obligat-o să-l urmeze într-un loc necunoscut.

În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, iar tânăra și persoana în cauză au fost predate Poliţiei Municipiului Fălticeni în vederea continuării cercetărilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar