full screen background image

Doi tineri au furat o maşină, s-au plimbat noaptea cu ea, după care au abandonat-o într-o parcare

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, miercuri dimineaţă, prin 112, de un localnic, de 29 de ani, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, marţi, în jurul orei 22.30, tânărul a parcat maşina în faţa locuinţei sale şi a asigurat-o cu telecomanda, însă a lăsat cheia în contact.

Profitând de neglijența victimei, persoane necunoscute au sustras autovehiculul.

În urma activităților operative întreprinse, polițiștii orașului Cajvana au identificat autorii ca fiind doi tineri, unul de 18 ani din localitate şi celălalt de 17 anii din orașul Solca, care au recunoscut faptul că, în noaptea de 17/18 ianuarie, între orele 23.00-01.00, împreună cu doi minori, de 16 şi 15 ani, ambii din orașul Solca, și un tânăr din comuna Ciprian Porumbescu, au sustras autoturismul.

Ei s-au plimbat cu maşina prin oraș și au parcat-o la ieșirea din municipiul Suceava spre Fălticeni.

Autoturismul a fost găsit de polițiști pe strada Victoriei, din municipiul Suceava, într-o parcare, şi a fost predat persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar