full screen background image

Traficul rutier a fost reluat pe A2. Condiţii de iarnă pe mai multe drumuri din ţară

Circulaţia pe Autostrada Soarelui, pe sensul Bucureşti–Constanţa, a fost blocată, marţi, mai bine de oră, de la intrarea pe autostradă până la Fundulea din cauza unui autotren care a rămas de-a curmezişul pe partea carosabilă la kilometrul 25 al autostrăzii. Se circulă în condiţii de iarnă pe A2, dar şi pe alte drumuri din ţară.

Începând cu ora 12:45, traficul rutier a fost reluat pe sensul către Constanţa al Autostrăzii A2. Se circulă în condiţii de iarnă pe Atostrada Soarelui, anunţă Centrul Infotrafic, iar pe anumite porţiuni viscolul formează suluri de zăpadă.

Din cauza ninsorii abundente şi a vizibilităţii reduse, de la ora 12:30, în județul Constanţa, s-a luat măsura restricționării traficului greu (peste 3,5 tone) pe DN2A Constanţa – Hârşova.

Şi pe drumurile din judeţul Ilfov traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, vizibilitatea scăzând sub 100 de metri. Cel mai greu se circulă pe DN3 Brăneşti – Islaz, DN4 Bucureşti – Frumuşani şi pe DNCB Săftica – Tâncăbeşti vizibilitate pe alocuri sub 50 de metri.

Din cauza viscolului şi a sulurilor de zăpadă, a fost închis şi traficul rutier între DNCB (judeţul Ilfov) şi DN4 (judeţul Călăraşi).

comments

comments




Leave a Reply

avatar