full screen background image

“De Crăciun sa fim mai buni!”. 32 de copii sprijiniţi de Asociaţia de Părinţi a Şcolii Gimnaziale “Regina Elisabeta” Rădăuţi

“De Crăciun sa fim mai buni!”. Un îndemn pe care Asociaţia de Părinţi a Şcolii Gimnaziale “Regina Elisabeta” din Rădăuţi l-a adresat, din nou, în preajma Sfintei Sărbători a Crăciunului, tuturor celor care şi-au dorit să ajute, să aducă bucurie şi linişte în sufletele unor copii care aveau nevoie de ajutor.

Ce poate fi mai frumos şi mai nobil, decât să vezi copiii cum  ajută alţi copii? Cu o parte din fondurile strânse de aceştia, dar şi de părinţii Şcolii “Regina Elisabeta” la “Târgul de Toamnă pentru copii”, ce a avut loc în luna octombrie a acestui an la Rădăuţi, având alături oameni inimoşi de la SC MARELBO SRL Vicov, SC ASTAR SERV SRL Rădăuţi, SC GEOFOR TEHNIC SRL Rădăuţi si PFA VICA BUDELITA Rădăuţi, Comitetul Director al Asociaţiei a reuşit să aducă, şi anul acesta, bucurie în sufletele şi casele a 32 de copii din şcoală, care aveau nevoie de sprijinul nostru, al celor mari, şi, nu în ultimul rând, a oferit cadouri unor copii cu rezultate deosebite la învăţătură şi olimpiadele şcolare din anul 2016.

În numele Asociaţiei de Părinţi a Şcolii Gimnaziale “Regina Elisabeta” din Rădăuţi, Radu Vasile Ianovici a spus:

“Am reusit, şi sufleteşte suntem împliniţi, fiindcă am oferit încălţăminte şi îmbrăcăminte de iarnă, şosete (toate articolele fiind nou-nouţe!), dulciuri şi fructe copiilor din şcoala noastră, celor pentru care soarta şi destinul nu le-a fost prielnic, dar care fac eforturi deosebite să vina la şcoală, să înveţe, să se integreze în colectivele din care fac parte!

Mulţumim pe această cale celor care ne-au sprijinit, mulţumim tuturor celor din presa scrisă, radio, TV, care ne-au susţinut, pe întreg parcursul anului 2016, tuturor celor care s-au implicat, conducerii şcolii şi cadrelor didactice, care ne-au înţeles şi ne-au ajutat pentru a duce acest demers la bun sfârşit (toate hainele şi ghetuţele de iarnă s-au potrivit perfect pe mărimea fiecăruia!), şi personal vreau să mulţumesc oamenilor care muncesc pentru ca această Asociaţie să meargă mai departe: Dana şi Loredana, Mihaela şi Camelia, Larisa şi Anca, Dan şi Ştefan, Iustin şi… exemplele pot continua!
Vă dorim tuturor “Sărbători Fericite!”, cu multă sănătate, fericire, dragoste, linişte sufletească şi să nu uitaţi niciodată…. SĂ DĂRUIŢI şi SĂ FIŢI MAI BUNI!”.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar