full screen background image

Obiectivele de investiții din 14 localităţi sucevene, incluse în Programul Național de Dezvoltare Locală

Obiectivele de investiții din localităţile Arbore, Bălcăuți, Bogdănești, Bunești, Drăgoiești, Dumbrăveni, Fîntînele, Forăști, Frasin, Izvoarele Sucevei, Moldova Sulița, Verești, Vulturești, Zamostea au fost incluse în Programul Național de Dezvoltare Locală, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în conformitate cu prevederile OUG nr. 28/2013 privind aprobarea PNDL, cu modificările și completările ulterioare.

În vederea încheierii contractelor de finanțare beneficiarii programului sunt obligați să transmită documentele necesare, după cum obiectivele sunt noi sau în continuare, așa cum acestea sunt definite în art. 2 din OUG nr. 28/2013 privind aprobarea Programului Național de Dezvoltare Locală, cu modificările și completările ulterioare.

În consecință, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca autoritate responsabilă la nivel național în derularea Programului Național de Dezvoltare Locală, a solicitat Instituțiilor Prefectului sprijin privind contactarea unităților administrativ-teritoriale care nu au încheiat contractele de finanțare multianuale.

Pentru evitarea pierderii finanțării obiectivului/ obiectivelor de investiții din fondurile Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Instituția Prefectului – județul Suceava a solicitat primăriilor transmiterea, până la data de 9 decembrie 2016, a documentelor necesare aferente obiectivului/ obiectivelor de investiții din uat-urile respective.

Datele solicitate vor fi trimise în original, prin poştă, având ca destinatar Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – Direcţia Generală Dezvoltare Regională şi Infrastructură.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza