full screen background image

Echipa Viva La Playa a sărbătorit ultimul weekend de vară la Fălticeni

Viva FM a sărbătorit ultimul weekend de vară la Complexul “Nada Florilor” din Fălticeni. Viva La Playa s-a auzit LIVE în toată zona Moldovei, iar cei prezenți la Complexul “Nada Florilor” s-au distrat pe muzica mixată de DJ Ghost și au participat concursurile organizate de echipa Viva La Playa împreună cu partenerii noștri.

Iulia, Alina, Călin și DJ Ghost au fost responsabili cu distracția sâmbătă și duminică, iar concursurile organizate împreună cu partenerii noștri nu au lipsit.

Pe parcursul orelor de emisie, am oferit ascultătorilor și celor prezenți la Nada Florilor, o atmosferă antrenantă, muzică bună și concursuri distractive!

Premiile pentru cei prezenţi în acest week-end la Complexul “Nada Florilor” din Fălticeni au fost nenumărate: baxuri de bere de la Bermas Suceava, vouchere de consumaţie de la CAR Învăţământ Fălticeni IFN, vinuri alese şi saltele de apă de la Real Suceava, dar şi vouchere de la partenerii locali: Ventus Ristorante & Lounge, Restaurant Canay, Restaurant Vice, Clinica Dr. Lungu Fălticeni, Delicatese Larisa, Imperial Grill & Music, Spălătoria Obilex Clean.

Vezi mai multe fotografii de la Viva La Playa în albumul foto de pe pagina noastră de Facebook!

Vremea a ținut cu noi, iar partenerii noștri de la CAR Învățământ Fălticeni au oferit premii consistente. Câștigătorii s-au bucurat de vouchere, constând în consumație la Complexul ”Nada Florilor”, s-au putut răcori cu limonadă, înghețată, fresh-uri și multe alte bunătăți. CAR Învățământ Fălticeni este una dintre cele mai mari Case de Ajutor Reciproc din zona Moldovei, ce are agenții deschise în Iași, Pașcani, Suceava, Roman și Botoșani, oferă împrumuturi, economisire și asistență socială.

CAR Falticeni

Vremea călduroasă a fost prielnică pentru o bere savuroasă de la Bermas Suceava – regina blondă a Bucovinei, pregătită de berari pricepuți cu aproape 4 decenii de experiență în această nobilă meserie.

BERMAS Suceava

Real Suceava, hypermarket-ul ce se implică cu plăcere, de fiecare dată, în proiectele noastre educaționale, de sărbători sau umanitare, a fost alături de noi și în proiectul estival Viva La Playa, oferind premii atractive: vinuri desăvârșite și saltele de apă.

Real 2

Ventus Ristorante & Lounge, un alt partener Viva La Playa a oferit vouchere celor care au răspuns corect la întrebările adresate de realizatorii de program.

Ventus Ristorante

Fălticenenii care au participat la Viva La Playa au câștigat vouchere oferite și de Restaurantul Canay din Vadul Moldovei. Restaurantul pregătește zilnic bucate delicioase pentru toți iubitorii bucătăriei turcești și nu numai. Baclava, kebab, frigărui, lapte cu orez dulce, pizza turcească și câte și mai câte, pe E 85, în Vadul Moldovei, județul Suceava!

Restaurant Canay

Am avut și premii dulci din partea cofetăriei ”Delicatese Larisa” din Fălticeni, vouchere pentru copiii care ne-au spus care este prăjitura lor preferată. Delicatesele “Larisa” au o putere extraordinară: reînvie momentele prețioase și aromele copilăriei ascunse în memoria ta.

Delicatese Larisa

Restaurant Imperial Music & Grill a oferit pizza pentru cei care au participat la concursul organizat de Viva la Playa. Zi de zi pentru cafea, mic-dejun și cină, iar în weekend pentru cele mai bune party-uri.

Poza Imperial

Spălătoria Obilex Clean a oferit vouchere de spălat mașina interior-exterior celor care au răspuns corect întrebărilor pregătite de echipa Viva La Playa. Spălătoria Obilex Clean oferă servicii de calitate la prețuri mici și se află în incinta Filaturii.

Obilex

Îi mulțumim și restaurantului Vice pentru că ne-a oferit mâncăruri gustoase. Restaurant VICE! Face livrari de luni pana duminică, de la 10.00 la 22.00. Poți face comenzi și plata online pe www.viceristo.ro!
RESTAURANT VICE – VICIUL TĂU și vara asta!

Mulțumim partenerilor noștri care au susținut proiectul radio estival Viva La Playa, ediția de la Complexul “Nada Florilor” din Fălticeni.

Atmosfera de la Complexul “Nada Florilor” din Fălticeni a fost una de excepție, muzica a răsunat în difuzoare, vremea a fost frumoasă, premiile consistente, iar concursurile pe cinste.

Ne vedem vara viitoare la sezonul Viva la Playa 2017! Până atunci, trăiți-vă vara la radio!!!

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza