full screen background image

Bărbat din Cârlibaba arestat, după ce şi-a lovit soţia cu o furcă

La data de 13 august, Poliția Vatra Dornei a fost sesizată de către o femeie, de 44 de ani, din comuna Cârlibaba, că a fost agresată de soț.

Din primele verificări s-a constatat că persoana vătămată, fiind in stare conflictuală cu soțul, în vârstă de 48 de ani, din aceeași localitate, a plecat de la domiciliul conjugal la locuința fiului lor, situată la o distanță de aproximativ 500 de metri.

În dimineața zilei de 13 august, bărbatul s-a deplasat la domiciliul fiului său și, în urma unui conflict cu soția sa, a lovit-o cu o furcă.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Vatra Dornei, care a acordat îngrijiri medicale victimei.

Ulterior, din examinarea medico-legală a victimei, s-a concluzionat că din punct de vedere medico-legal, leziunile nu au fost de natură a pune în primejdie viața femeii.

Având însă în vedere pericolul social şi modul de comitere a faptei, obiectul tăietor – înţepător folosit, antecedentele penale ale autorului dar şi posibilitatea recidivei în actul violent asupra femeii, poliţiştii dispus măsura reținerii suspectului pe o durată de 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunii de “violența în familie”, cel în cauză fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava .

Ulterior, cu privire la gresiune şi stadiul cercetărilor a fost informat şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, cercetările în dosarul cauzei fiind preluate de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, cu sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Suceava.

A fost schimbată încadrarea juridică a faptelor comise şi a fost pusă în mişcarea acţiunea penală faţă de inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la violenţă în familie.

Inculpatul a fost prezentat la Tribunalul Suceava, care a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 zile.

Bărbatul a fost reintrodus în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar