full screen background image

“Rădăuţiul cântă la Foişor” și duminică, 7 august

Profesorul Radu Munteanu este sufletul manifestărilor care au loc de câteva săptămâni la Rădăuţi, manifestări care vor avea loc şi de acum înainte cu o frecvenţă susţinută, cu intenţia de a se permanentiza şi de a obişnui publicul rădăuţean cu manifestări culturale

. „Rădăuţiul pictează pe acorduri de vioară”, “Rădăuţiul se mişcă”, “Rădăuţiul cântă la Foişor” sunt câteva dintre spectacolele în aer liber care au adunat laolaltă tineri artişti cunoscuţi dar şi care tind spre afirmare.
„Rădăuţiul cântă” este un eveniment cu foarte mare succes. Au urcat pe scena improvizată în Parcul Central, la Foişor, Alina Ţapar, Valentina Moroşan, Fanfara “Florile Bucovinei Brass” conduşi de dirijorul Adrian Şerban, de asemenea solistele oana Simona Şerban şi Gabriela Buliga. Primarul municipiului, Nistor Tătar, a participat la toate aceste manifestări, i-a sprijinit pe organizatori şi a afirmat că speră ca rădăuţenii să participe în număr cât mai mare.
Duminică, 7 august, va avea loc o nouă ediţie a manifestării “Rădăuţiul cântă la Foişor”. Organizatorii anunţă un regal instrumental, prin participarea prof. Florin Herghiligiu şi a elevilor săi şi a violonistei Paula Gherasim care a cântat cu mare succes şi în cadrul primei ediţii “Rădăuţiul pictează pe acorduri de vioară”.

Cei care sunt atraşi de astfel de evenimente sunt aşteptaţi în Parcul Central, la Foişor, duminică seară începînd cu ora 17.00. Amănunte despre eveniment a oferit la VIVA FM Rădăuţi organizatorul său, prof. Radu Munteanu.

comments

comments




Leave a Reply

avatar