full screen background image

Un tânăr din Frasin a furat o maşină din Stulpicani şi a vândut-o pentru 500 de lei la fier vechi

Postul de poliție Stulpicani a fost sesizat, în cursul amiezii de joi, de un localnic, de 43 de ani, despre faptul că, în perioada 16 – 18 iulie, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul, parcat în depozitul societății comerciale pe care o administrează pe raza localității.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care a lăsat autoturismul neasigurat și cu cheia de pornire în contact, lângă locuință, într-un spațiu împrejmuit, persoane necunoscute i-au sustras mașina.

Victima nu a sesizat poliția, crezând că a fost luată în interesul serviciului de angajații firmei și a plecat în concediu, până pe 24 iulie.

Întrucât la revenirea din concediu, nu a găsi maşina, bărbatul a sesizat poliția.

În urma investigațiilor efectuate de poliţişti, autorul furtului a fost identificat ca fiind un tânăr, de 23 de ani, din orașul Frasin.

Acesta a declarat că, pe 17 iulie, în jurul orei 17.00, a sustras autoturismul și l-a valorificat, contra sumei de 500 de lei, la o firmă din orașul Frasin, ce are ca obiect de activitate colectarea de fier vechi.

Prejudiciul, în valoare de circa 1.000 de euro, a fost recuperat, fiind predat persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar