full screen background image

Distracţie cu Viva la Playa, la “Capitoliu Garden” din Suceava!

Vara aceasta ți-o trăiești la radio, pentru că Viva FM ți-a pregătit un mega proiect estival!

Echipa de distracție Viva la Playa mută studioul radio pe plajele și piscinele din zona Moldovei și transmite în difuzoare voia bună și muzica de vară! DJ GHOST și MC AY, cei doi responsabili cu distracția, îți aduc soare, concursuri, bălăceală, muzică de calitate și o atmosferă plină de ”nebunia verii”.

În acest week-end, pe 24 iulie, distracţia a venit de la “Capitoliu Garden” din Suceava!

Între orele 13:00 şi 17:00, am transmis live şi am pregătit pentru tine playlist-uri antrenante cu cele mai cunoscute hituri, jocuri și concursuri, care să îți facă weekend-ul mai frumos și plin de energie!

Viva la Playa este un proiect marca Viva FM, iar duminică, 24 iulie, a fost realizat cu ajutorul partenerilor noștri regionali – SC Bermas SA Suceava, Real Suceava, CAR FLEXICREDIT – Casă de Ajutor Reciproc şi partenerilor locali – Parfums de Sofia şi Cinegrand Botoșani!

Cei care au fost, pe 24 iulie, la “Capitoliu Garden” din Suceava s-au răcorit cu bere de la Bermas, în timp ce Real Suceava a oferit 3 saltele de apă şi o şampanie de la raionul “Whine boutique”!

Concurenţii care au interacţionat cu echipa Viva la Playa au primit 4 vouchere de consumaţie, fiecare în valoare de 30 de lei, de la CAR FLEXICREDIT, şi 4 vouchere,  fiecare de 50 de lei, oferite de Parfums de Sofia (reprezentant al unor mărci de renume de cosmetice şi parfumuri, situat la parterul complexului Bucovina din Suceava).

Nu în ultimul rând, s-au câştigat şi 4 invitaţii duble la film, oferite de Cinegrand Botoşani!

Viva la Playa! Trăiește-ți vara la radio!

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza