full screen background image

Caravana Lidl caută cea mai talentată familie pasionată de gătit din Suceava! Evenimentul s-a mutat în parcarea USV!

Caravana Lidl caută cea mai talentată familie pasionată de gătit din Suceava!

Acum, și tu vei putea participa la cea mai nouă provocare culinară pentru întreaga familie lansată de Lidl, alături de Chef Florin Dumitrescu.

Mergi pe 16 și 17 iulie la Festivalul Surprizelor și intră în concursul familiilor pasionate de gătit, unde vei putea câștiga zeci de premii!

Caravana Lidl poposește în Suceava pe 16 și 17 iulie, unde sunt invitate cele mai talentate familii, pentru care gătitul este mai mult decât o pasiune, să se alăture caravanei Lidl, la cea mai tare competiție de gătit în aer liber din țară.

Du-te cu familia în parcarea Universităţii “Ştefan cel Mare” din Suceava, în faţa Corpului A, începând cu ora 16.00, iar Lidl vă va aștepta cu o porție mare de surprize!

Convinge-i că familia ta pregătește cele mai delicioase Porții de Surprize din toată țara și poți fi și tu unul dintre competitori, alături de un membru al familiei sau un prieten.

Pentru început, povestește-le despre pasiunea ta pentru gătit, pe surprize.lidl.ro, și poți fi selectat să participi la faza locală a concursului.

Apoi, pe 16 și 17 iulie, sub atenta supraveghere a lui Chef Florin Dumitrescu, 4 echipe se vor întrece în semifinale, unde vor găti preparate dintre cele mai gustoase, pentru a ocupa un loc în finala de la București din 10-11 septembrie.

Rețeta voastră preferată vă poate aduce zeci de premii și surprize: vouchere Lidl, în valoare de 500 de lei, excursii în România, oferite prin Lidl Tour sau chiar marele premiu de 5.000 de euro și posibilitatea de a participa într-o reclamă Lidl.

Mai multe detalii și regulamentul competiției sunt disponibile pe surprize.lidl.ro.

Acceptă și tu provocarea Lidl și intră în competiția celor mai talentate familii la gătit!

comments

comments




Leave a Reply

avatar