full screen background image

Concursul Naţional de Sărituri peste Obstacole organizat de Clubul Ecvestru Rădăuţi, un real succes

Duminică seara s-a încheiat cel mai reuşit concurs hipic desfăşurat vreodată la Rădăuţi.

Organizată de Clubul Ecvestru Rădăuţi, prin implicarea directă a preşedintelui clubului proaspăt înfiinţat, medicul veterinar Octavian Ilisoi, şi a sponsorilor, competiţia a reunit 110 cai de la numeroase cluburi din România, antrenaţi de cei mai premiaţi antrenori din domeniu.

Cei 20 de cai participanţi au fost pregătiţi de antrenori de la Clubul “Felix Ţopescu” din Bucureşti.

Premiile, în valoare totală de 55.000 de lei, au fost oferite celor mai merituoşi călăreţi şi cailor cu care au concurat.

La categoria copii, au câştigat Octavia Ilisoi – Cupa “Bucovina”, în valoare de 1.700 de lei, iar Dănuţ Sfetcu, de la Clubul “Cai de Vis” Botoşani, a câştigat Cupa Bronz Tur.

La categoria juniori, au câştigat Ane Marie Bontea si Luca Ruxandariu, ambii din Bucureşti.

Marele premiu, Cupa Municipiului Rădăuţi Gold Tur, care constă în 1000 de euro, a plecat la Ilioi Radu, de la CSM Sibiu.

Toţi câştigătorii au primit şi câte un ceas, de la APAN Motors Dealer BMW, iar toţi concurenţii au primit, la final, câte un premiu substanţial de la firma Marelbo, unul dintre sponsorii ediţiei.

Pentru că prima ediţie a Concursului Naţional de Sărituri peste Obstacole organizat de Clubul Ecvestru Rădăuţi s-a bucurat de un real succes pe plan local şi naţional, anul viitor, Rădăuţiul va găzdui Cupa Federaţiei Ecvestre Române, cel mai important concurs hipic din România. (foto Doru Clipa)

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar